Raskid za raskidom: Milena Ćeranić ostala bez dečka

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 27 Mar 2012

Još jedan raskid Milene Ćeranić! Bivša zvezda „Granda“ doskora je pričala da je zaljubljena kao nikada do sada, a mnogi izvori su tvrdili – iako je Milena to demantovala – da je njena ljubav crnogorski košarkaš Vladimir Dašić, koji je dobio dete s drugom devojkom!


Bilo kako bilo, pevačicina tajna romansa sada je gotova, naime, nekadašnja draga Nemanje Stevanovića je u intervjuu za nedeljnik „Hello“ rekla da je prekinula zabranjenu ljubav!
Iako ništa konkretno nije potvrdila, a ni demantovala, na pitanje da li je njen bivši partner oženjen, Milena je dala diplomatski odgovor.
- Ničiju sreću ne želim da kvarim. Nisam nikada bila u takvoj vezi. Ne osuđujem nikoga čiji je to izbor jer nikada se ne zna šta može meni da se dogodi. Mozak ponekad ono „želim“ registruje kao „ne želim“ – rekla je pevačica, a po njenom odgovoru rekli bismo da nije baš bila ubedljiva.

Na pitanje da li su planirali zajednički život, Ćeranićeva nas je zbunila odgovorom, s obzirom na to da priča da je ljubav između nje i bivšeg „dečka“ bila ogromna.
- Do te teme nikada nismo stigli jer nije bilo potrebe za tim planovima – izjavila je Milena.
- Ne dopada mi se što sam postala ljubomorna, a to je prouzrokovala daljina. Pretpostavljam da se javila usled čežnje – reče bivša učesnica takmičenja „Zvezde Granda“.
Sami zaključite šta je „pisac hteo da kaže“!

Reklame

Ostavite komentar