Rijaliti Parovi: Ceca Kitić ne može bez svađe

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 31 Mar 2012

Svima su pričali da se previše vole i zbog toga svađaju, a onda je rukometašica u rijalitiju „Parovi“, pred gledaocima Hepi televizije rekla:

- Ti mene Milane stalno sramotiš!

- Čime te sramotim? Nemoj da se ponašaš tako nenornalno! – rekao je Milan.

- Priznaj da si ljubomoran – rekla je Ceca.

- Priznajem kad jesam, ali sada nisam ljubomoran. zašto bih bio – pitao je Milan.

Svetlana je u pola rečnice ušla u vilu, a Milan joj je rekao:

- Kakvo ti je to ponašanje? Ja sam tebi pravio društvo, a ti si ladno otišla, jer nećeš da razgovaraš – dramio je Magić.

Sa tobom mogu da razgovaram samo o vremenu – rekla je Ceca. – Ušla sam ovde, a samo sam se obrukala zbog tebe – brecnula se Ceca.

I dok se Milan upinjao da joj objasni, kao do sada, da Svetlana greši u svom ponašanju, rukometašoica se okrenula i gledala u ogledalo.

- Tebi nije zanimljivo šta ja pričam? Ne zanima te šta govorim? – pitao je Milan.

- Ti nisi normalan. Ne smem ni u ogledalo da se pogledam. Šta je sa tobom? Okrenula sam se da pogledam svoju zadnjicu, valjda to mogu da uradim.

Milan je, naravno popustio, a par Magić će se u subotu naći u duetu sa Markom Miljkovićem i Deom Tošić. Glasovi publike odlučiće ko će od ova dva para ići dalje, u borbu za glavnu nagradu.

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 01/04/2012 at 08:10

    Ako ovako izgleda kada se “vole”, kako bi onda izgledalo da se ne vole! Ako neko treba da bude u braku da bi imao ovakvog muza, koji “klepece” po ceo dan, onda neka hvala!Njoj bi bilo bolje da se posvetila deci, a ne ovom iskompleksiranom coveku! Dobro je da je shvatila, koji blam za jednu takvu sportistkinju!A cerka je posebna prica! Ali tako je to kada pohlepa za novcem, “pobedi” dostojanstvo!

Ostavite komentar