Rijaliti Parovi: Veze pucaju pred kamerama

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 13 Mar 2012

U rijalitiju “Parovi“na Hepi televiziji pucaju veze Nikole Paunovića i Sonje Petrović i Marka Miljkovića i Dee Tošić.

Ljubio je gošće na žurkama u vili luskuznog rijalitija „Parovi“, provodio više vremena sa Strahinjom Mladenovićem nego sa svojom devojkom, ponižavao je partnerku, na svakom koraku, a onda se pritajio. 

Ipak, nije trebalo mnogo vremena da Nikola Paunović pred gledaocima Hepi televizije opet pokaže nepoštovanje prema devojci Sonji Petrović, posle čega je ona bila na ivici nervnog sloma.
Počelo je bezazleno, čitanjem smišljenih ličnih oglasa, koje su sami napisali, a ispostavilo se daNikola Paunović u oglasu traži nekog kome će masirati stopala, dok je devojka iz naroda u svom tekstu nudila isto, a oboje su imali istu šifru:vruća čokolada.

- Preterao je – rekla je Sonja Petrović, plakala je i tresla se u bašti, dok su oko nje bile Dea Tošić i Saška, tešeći je da izdrži.

– Nije u redu više. Ne mogu više da trpim ovo.

Kad je naišao Nikola Paunović, rekao je Sonji da ne glumi, jer je smešno.

- Kako te nije sramota!Jadno se ponašaš! Pola kuće ti se smeje, jer se ponašaš katastrofalno. ?

- Ne mogu da razgovaram sa tobom. Kad se središ, pričaćemo. Pukla si, nisi normalna – klasičnim napadom je krenuo Nikola Paunović.

- Neću da se svađam sa tobom, jadna si i bedna.

- Zašto sam jadna i bedna? Što trpim tvoje gluposti, a ti misliš da si baja ako muvaš sve devojke, a sa svojom provodiš petanest minuta dnevno? – plakala je Sonja Petrović.

– Nije u redu. Ne možeš tako da se ponašaš! Tebi je kao obično milija devojka iz naroda od tvoje devojke. Misliš da je lepo da trčkaram za tobom, a ti se dokazuješ? Ružno je!!

Ali, i Dea je ušla u svađu sa Markom.

- Moramo da pričamo – rekla je Dea Marku.
- Rekao sam šta sam imao – rekao je Marko.
– Pričaćemo ako bude vreme za to.
- Ali, Marko, šta sam ja sve radila – počela je da plače Dea.
- Nemoj da plačeš, briga me šta si ti sve radila. I ja sam svašta radio. Ne možeš da praviš majmuna od mene.
- Nisam to radila.
Sonja Petrović i Dea Tošić zaspale su u suzama.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 14/03/2012 at 08:48

    Ovo ne gledam upravo zbog ovog nadobudnog i umisljenog smora! Ovaj momak Nikola je do te mere isfrustriran da je mucno gledati ga i slusati ga! Ova guska je sama kriva!Ovo ne bi niko normalan trpeo! Ovo njgovo ponasanje “velike zvezde” je da se ispovracas! A konkurisu mu “Kitici” cije debilne svadje i isprazni dijalozi govore vise od svega! Zato ne gledam vise, jer je te “velike zvezde” nisu nista bolje od onoga sto gledam svaki dan po ulici!

Ostavite komentar