Rijana u vezi sa Eštonom Kučerom

Izvor: starmagazin.rs
Postavljeno 25 Mar 2012

Pevačica Rijana i glumac Ešton Kučer glavna su tema medija poslednjih dana koji ih spajaju. Kako piše britanski “The Sun”, njih dvoje su u vezi od decembra, kada su se sreli na jednoj žurki, a od tada pevačica razmišlja da pređe u kabalu.

Dvadesetčetvorogodišnja pevačica primećena je u sredu oko ponoći kako ulazi u vilu Eštona Kučera u Los Anđelesu, a izlazi iz nje tek u četiri sata ujutru. Ovo je samo pokrenulo priču da su zajedno, a onda je otkriveno da njihova afera traje nešto duže.

- Njihov flert je počeo kad su se upoznali u decembru, i razmenili brojeve telefona. Zatim su počeli da se dopisuju i ugovaraju viđanje. Bili su u hotelu u Santa Moniki pre nekoliko nedelja. Rijana govori prijateljima kako je sladak. Oboje vole da provode vreme zajedno, ali se slažu da nemaju vremena za nešto ozbiljno-  rekao je izvor za “The Sun”.

Međutim, Rijana razmišlja da se pridruži Eštonovoj veri, kabali.

- Ukoliko se ona i Ešton zaista zbliže, ona će želeti da bolje razume njegovu veru. On je dobar dečko, a pored svih Deminih problema, svi su zaboravili na to- dodao je izvor.

Reklame

Ostavite komentar