Skandal: Tuča na koncertu Saše Matića

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 28 Mar 2012

Na večerašnjem koncertu Saše Matića u Centru Sava izbila je tuča u prvim redovima koja traje duže od 15 minuta. Kako portal svet.rs ekskluzivno saznaje tuču je izazvao jedan od Matićevih obožavalaca za koga se veruje da je u pripitom stanju.

Naime, on je od čoveka koji je u publici sedeo u redu ispred njega zahtevao da se pomeri kako bi na miru mogao da gleda Sašu na sceni. Pošto se ovaj oglušio o njegovu molbu pijani fan je skinuo majicu i počeo da bije čoveka. Zanimljivo je da niko od obezbeđenja ništa ne preduzima kako bi se tuča okončala a koncert popularnog pevača nastavio….

Reklame

1 komentar

  1. zeljko said on 29/03/2012 at 18:44

    pijani decko je bio 5 puta u roku od pola sata upozoravan od obezbedjenja,koje se nije udostojilo da ga udalji iz sale!!!! potom ga je opomenuo covek koji je sedeo ispred njega,zato sto je uporno mahao rukama i flasom!!!! da bi posle par trenutaka covek ustao i iznabadao najstrasnije,da decku nisu pomogli ko zna sta bi bilo!!!! to je prava prica….bio sam dva reda dalje od toga!!!! krivo je obezbedjenje sava centra!!!!! u potpunosti podrzavam coveka koji je dosao na iru da gleda koncert,koji je bio savrsen!!! svaka cast Sale!!!!

Ostavite komentar