Srećna Zvezda: Milica Majstorović i Nikola Paunović u ulozi voditelja

Izvor: Story.rs
Postavljeno 07 Mar 2012

Voditelji ovogodišnjeg serijala Srećna zvezda koji počinje u četvrtak osmog marta od 20:30 časova na televiziji Happy biće Milica Majstorović i Nikola Paunović.

Ovaj pevačko-voditeljski dvojac hrabriće takmičare, pomagati im u nastupu, ali i tešiti kad žiri bude previše oštar prema njima.

Svi se takmiče za glavnu nagradu – singl, CD, apsolutna podrška teelvizije Happy, koja će im obezbediti nastupe, promocije i napraviti od njih – srećnu zvezdu!

- Pored pevačkopg posla oduvek je postojala neka želja za bavljenjem voditeljstvom, stigla je ponuda Happy televizije i odmah je prihvaćena – gotovo u glas govore Milica Majstorović i Nikola Paunović.

- Nadam se da ćemo jednako dobro obavljati posao voditelja, kao što pevamo. Oduvek sam imao dobru komunikaciju sa publikom, a što se Milice tiče, nas dvoje sjajno funkcionišemo, jako se dobro razumemo i snalazimo, jer smo oboje profesionalci – kaže Nikola Paunović, a njegova koleginica ima samo reči hvale za kandidate.

- Kandidati su odlični i očekujem veliku borbu između njih do poslednjeg dana. Status zvezde se gradi godinama, ali vidim, uporni su, mnogo vežbaju, slušaju savete, snalažljivi su, imaju predispozicije da postanu srećne zvezde – otkriva Milica Majstorović.

Reklame

1 komentar

  1. jasna said on 08/03/2012 at 16:57

    ne mogu da verujem da je nikola voditelj. gledamo ga u PAROVIMA, pa on se toliko negativno prestavio, on je stvarno los karakter i ne bi trebali zbog toga da ga nagradite,jer je on stvarno los primer mladima…..

Ostavite komentar