Šta kažu Igor Terzija i Nevena Đorđević

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 04 Mar 2012

Dugo su krili vezu jer su želeli da ih publika upozna kao odlične pevače sa sjajnom budućnošću i kao profesionalce. 

- Naša veza je započela u kući i još uvek traje. Među nama je od samog početka postojao neki fluid. Nismo ništa hteli da otkrivamo jer smo želeli da nas publika prvo prihvati kao muzičare i pevače, a tek posle kao dvoje ljudi koji su možda simpatični i lep su par - kaže Igor Terzija.

Igor je objasnio kako je došlo do prvog poljupca.

- To se dogodilo dok smo bili u kući i, naravno, sve je išlo samo od sebe, nije se ništa odigralo na nečiju inicijativu… Naime, u kući nismo mogli ni da budemo sami. Sve što smo mogli jeste da sedimo u dnevnoj sobi sa ostalima ili gledamo film opet zajedno sa ostalima. Jednom prilikom se zadesilo da smo ostali sami u dnevnom boravku gledajući neki film i to je to - objašnjava on.

Nevena i Igor ne žive zajedno jer smatraju da je rano za to. Priznaju da imaju mnogo obaveza zbog kojih se ređe viđaju ali se trude kad god mogu da provode vreme zajedno.

- On i ja se odlično razumemo, sem toga samim tim što smo u istoj branši dosta nam pomaže jer život muzičara i umetnika sam po sebi zahteva dosta žrtve i odricanja, a dobro je kad se neko bavi istim poslom jer to može da razume, pa samim tim, to donekle i olakšava stvari, mada ponekad i otežava jer se retko viđamo zbog mnogobrojnih obaveza - kaže Nevena za Blic.

Reklame

Ostavite komentar