Šta se događa sa “biografskim filmom o Lady Gagi”?

Izvor: mtv.rs
Postavljeno 11 Mar 2012

Navodna ideja o filmu koji bi se navodno zvao “Fame Monster: The Lady Gaga Story”navodno je prilično razbesnela Lady Gagu, jer producenti žele da pevačicu igra potpuno nepoznata glumica, a, kako se dodaje, ona sama ne bi mogla da ima nikakav uticaj na izbor glumice niti na sadržaj samog filma.

O čemu se radi? Navodno, produkcijska mreža Lifetime priprema biografski film o pevačicizasnovan na knjizi “Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga” koju je 2010. objavilaMaureen Callahan, o čemu smo vam pisali krajem prošle godine.

Vesti da se sve ozbiljnije razmišlja o filmu o njenom životu su Lady Gagu navodno prilično uznemirile, piše magazin Idolator pozivajući se na legendarni i sveznajući “neimenovani izvor blizak pevačici”. Isti izvor tvrdi da je Gaga besna jer nema uticaj na film, odnosno na stvari iz njenog privatnog života koje bi film mogao da razotkrije širokoj publici: “Gaga ne želi da ovaj film ikada bude snimljen, jer bi mogla da bude prikazana kao nesigurna i zahtevna osoba… A ona želi da bude prikazana kao snažna i moćna”.

Časopis Life & Style tvrdi da je za scenario zadužen Norman Snider, čovek iza priča za filmove kao što su poznati horror “Dead Ringers” (1988.) i “Call Me: The Rise And Fall Of Heidi Fleiss” (2004.).

Izvor: Idolator.com

Reklame

Ostavite komentar