Survajver: Počela borba za glavnu nagradu

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 12 Mar 2012

Prvog dana hrvatska glumica Mia Begović upala je u zamku u kojoj se umalo ugušila. Starleta Stanija Dobrojević je “bacila oko” na rukometaša Ognjena Kajganića, a stilistkinja Kristina Bekvalac je zaspala u zagrljaju manekena Nikole Šoća

ucesnici survajvera

Osamnaest poznatih lica iz regiona doletelo je na obale Pacifika i uputilo se u nacionalni park Korkovado gde će ih čekati kišne šume, neprijatne komšije, opasne zveri i jezivi zvuci.

Aleks, Aleksandra , Ava, Jelena, Kristina, Maja Lena, Marko, Martina, Mia, Milan, Neven, Nikola, Ognjen, Radovan, Sebastijan, Stanija , Vlada i Žare. Oni su junaci ovogodišnje surove avanture, kroz koju nas opet vodi glumac Andrija Milošević, sa novom koleginicom iz Hrvatske Marijanom Batinić.

Osamnaest odvažnih, neustrašivih takmičara ukrcalo se u čamac i krenulo put budućeg boravišta. Lagano veslajući, upijajući tople sunčeve zrake i uživajući u pejzažu, izgledali su kao grupa veselih školaraca na ekskurziji. Vesela Stanija odmah je pronašla udobno uzglavlje u Ognjenovom krilu i zaspala snom pravednika, neobazirući se mnogo na začikavanja saputnika.

Konačno, pred njima se ukazuje nov vidik. Mali splav koji jedva da može da primi svih 18. Ali, prvi izazov uspešno savladavaju i ukrcavaju se na lelujavu dasku. A na tabli – prvoiznenađenje. Zadatak jasan i naizgled lak: ko pre do obale, njegova marama. Sa neviđenim entuzijazmom uskaču u nepoznato more i kreće bitka sa talasima imorskim dubinama. Situacija bi bila krajnje očekivana, da iznenada nije počela drama.

Hrvatska glumica Mia Begović upada u zamku svoje dukserice i duboke vode. Natopljena dukserica zategla se oko njenog krhkog vrata i pretila da je povuče u morske dubine. Na svu sreću, u blizini su se našli pravi džentlmeni, koji su je sa stilom prihvatio i pomogao da ispliva. Stilista Neven bio je srećan, kaže, da je spasao ljudski život, više nego da je dobio crveno maramče. Mijina drama završila se lekarskom intervencijom i slinim izvinjenjima. Sve je dobro što se dobro svrši, pomislila je i njena kći Maja Lena, koja izjavljuje da je videla da se mama batrga, ali je bila predaleko da nešto učini.

Pošto su se iskrcalii privezali marame, kreću u potragu. Pronalaze mali izvor pijaće vode, sanduksa osnovnim potrepštinama, mačete, kremen, konopac… A čeka ih i sklepan krevet od bambusa na koji teško da svi mogu da se uguraju.

I, eto prilike za prve iskre. Naime, muškom delu ekipe ne polazi za rukom da upali vatru, dok ženski nema pojma koji su prioriteti, pa se svi vrzmaju bez ikakvog reda i cilja, narogušeni i nadrndani jedni na druge.

Iako se čini da bi se Jelena Maćić slatko zakačila sa svakim ko ne zna šta da radi, a Mia i Žare jadikuju što im se niko ne obraća za pomoć, do prvih varnica prvog dana nije došlo. Iskre su sevale, ali vatru niko uspeo da zapali, pa su takmičariizmoreni, pomalo gladni i hladni, krenuli na spavanje. A nekima je bilo lakše udvoje. Stanija se i dalje „motala“ oko Ognjena, Aleksandra je bila u blizini hrvatskog mistera Radovana, a Kristina i Nikola već prve večeri zagrljeni su se šćućurili i zajedno utonuli u snove

Reklame

Ostavite komentar