Survivor: Stanijin toples razgovor sa bogom

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 22 Mar 2012

Juče je Makedonka Aleksandra prolazila kroz krizu moleći pleme da izgubi igru kako bi bila sledeća izbačena, ali je ta “nagrada” sačekala pripadnicu suparničkog plemena Miu Begović.

Većina plemena Matambo, ako ne i svi, mišljenja su da je situacija u plemenu napeta samo zbog Mie.

“Naporna je”, “gura se svuda”, samo su neki od komentara koji se mogu čuti iza njenih leđa. A, ni ona ne ostaje dužna – često optužuje pleme da se urotilo protiv nje, kao i da su počeli da se stvaraju klanovi.

Mia nije mnogo marila za komentare, saplemenika, bar ne pred kamerama: Šta ću kad sam takva?! Ja sam za to spremna platiti cenu, i platiću je, ali to nikako ne znači da se ne vidimo u finalu, izgubljena bitka ne znači i izgubljen rat“, prokomentarisala je Mia kad su je pitali šta očekuje večeras.

Svi članovi Matambo plemena složni su u oceni da bi Kristina vrlo lako mogla da laže povodom tajnog imuniteta, ako joj to u ovom trenutku pogoduje, mada niko od kakmičara nije siguran da li da joj veruje ili ne.

“Ovi ljudi su ovde sada moja porodica, a ja sa porodicom delim sve”, izjavila je Kristina.

U plemenu Boruka u toku dana se “slavio” dobar lov ribe, a Aleks je pohvalila svoje “alfa mužjake” (muškarce iz plemena) na zavidnim sposobnostima.

Mia je sve što govori svakodnevno u kameru ponovila i na “Plemencu”, gde se posvađala sa svima, a onda krenula put Andrije Miloševića da joj ugasi baklju pre nego što se pridruži Jeleni Maćić.

Borbena Mia ni na “Plemencu” nija dala na sebe, pa je tako izjavila da smatra da ni u čemu ne greši i “da je pobedila samu sebe na ostrvu”, kao i da je Kristina najslabija karika u plemenu, da je manipulativna, i da bi je izbacila da se ona pita.

“Ja možda smetam plemenu, možda ih frustriram, možda će nakon mene pleme biti mirnije. Ali pomalo mi je čudno da pleme izbacuje najboljeg borca, a to sam ja”, rekla je glumica.

Mia na Plemenskom savetu nije dobila ni podršku svoje ćerke Maje koja smatra da po sredi nije nikakva teorija zavere protiv nje, kako Mia misli.

I na kraju, posle svih svađa, “pljuvačine” i konačno glasanja, Mia je napustila Plemensi savet.

Dok su se u Matambu ceo dan raspravljali da li je Mia najjača kao što kaže ili je naporna, ali i da li je Kristina glupa, pa da zaista ne nađe tajni imunitet, u plemenu Boruka raj za oči…i prilika za “promociju”.

Kad se ne svađa sa Aleks, Stanija uživa u pogledu…najčešće na svoje grudi koje, bez imalo stida i srama pokazuje “svaki čas”.

Ovoga puta se srpska starleta, kao i svaki put kada želela je da skine kupaći, a da je “muškarci iz plemena ne vide”, (za kamere i milione gledalaca iz Srbije, BiH i Hrvatske ko mari), osamila se i toples čitala knjigu “Razgovori sa bogom”.

Reklame

Ostavite komentar