Survivor: Strasti se polako smiruju

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 21 Mar 2012

Muškarci Boruke su uposlili svoje devojke i pripretili da ona koja bude izbegavala zadatke prva ispada. Četiri “Plejboj” zečice su odjednom prestale da se svađaju i čak su i Stanija i Aleks našle zajednički jezik. Matambo je još jednom izgubio u borbi za imunitet, Mia Begović očekuje da je sledeća koja odlazi na Ostrvo odbačenih.

Sebastijan je mlatnuo žabu po glavi, i sada sa Milanom i Vladom veća o tome koja je verovatnoća da je žaba jestiva. Devojkama u Boruku se baš i ne dopada ideja o ovakvom obroku, naročito kada ošamućena žaba počne veselo da skakuće po kampu, izazivajući vrisku i ciku Borućanki. Srećom po njihove stomake, žaba za koju se ispostavlja da nije jestiva, uspeva da pobegne. Pirinač je ponovo na meniju, a nakon obroka Ava je prala posuđe. To je ocenila kao adut za svoju buduću udaju. Pleme se kao i obično od srca smeje njenim rečenicama, a Ognjen konstatuje kako osobu kao Avu nikad pre nije upoznao.

- Ava je unikat! Presrećan sam što je imam u svom plemenu – kaže Ognjen.

Šestog jutra na Kostariki, Matambo se budi dobre volje. Oni su prethodno veče prvi put zapalili vatru, što se odražava na njihovo raspoloženje. Ugrejali su se, najeli i konačno pepelom oprali zube.

Ko će biti žrtva znaće se posle nove igre za imunitet, a ovaj put je to poligon s preprekama. Takmičari prvo moraju da se provuku ispod niske ograde, potom da oslobode dugački lanac, prođu kroz tunel i pomoću kanapa pređu sa jedne platforme na drugu. Kada u kokosu pronađu ključ i otvore vrata, treba da sastave delove zastave, a prva ekipa koja to pravilno učini, osvojiće imunitet. Zbog brojčane nadmoći, Sebastijan mora da se odrekne jednog igrača, pa na klupu šalje Avu, koja ima problem sa gastritisom. Iako Boruko odmah stiče prednost, Matambo se lavovski bori. U poslednjim trenucima se gotovo izjednačavaju, ali im pobeda ponovo izmiče.

Ovo je trenutak kada će neko krenuti u potragu za Tajnim imunitetom, a Sebastijan, kao poglavica pobedničkog plemena, odlučuje da šansu pruži Kristini. Dok Kristina odlazi, Nikola je prati tužnim pogledom. Kristina će na Ostravu odbačenih morati da reši niz zagonetki kako bi se domogla Tajnog imuniteta. Ukoliko ga nađe, moći će da ga upotrebi na Plemenskom savetu i tako sebe spase ispadanja.

Reklame

Ostavite komentar