Svi Nevenini “gresi”

Izvor: Press online
Postavljeno 24 Mar 2012

Model i bivša pevačica grupe „Models” Nevena Adžemović (30), koja se ove godine nalazi na izbornoj listi SNS-a, ima „bogatu” prošlost kada su skandali u pitanju

Osim što se godinama poluobnažena pojavljivala na nastupima, potukla na Crnogorskom primorju, zabavljala sa moćnim ljudima Srbije, dva puta udala i razvela, Nevena je odlučila da sedne i u poslaničku klupu.

Svoje prve estradne korake napravila je sa 16 godina, kada je svojim bujnim poprsjem privukla pažnju muškog dela publike. Nakon što je otpevala pesme poput „Volim samo pare” i „Seksi taksi”, Nevena je odlučila da Srbiju izvede na pravi put.

- Situacija u zemlji je jako loša i velika želja mi je da pomognem da građani napokon počnu da žive bolje – rekla je Nevena za Press.

Buduća poslanica javnosti je poznata i kao bivša supruga biznismena Željka Jankovića. Ubrzo nakon razvoda od njega, u maju 2007. godine, Nevena se udala za kontroverznog biznismena Srđana Adžemovića, bivšeg muža Lele Andrić, od koga se sudski razvela u aprilu 2011. godine, da bi se samo nakon nekoliko meseci pomirili i sada uveliko planiraju svadbu. Iz tog braka Nevena ima sina Rastka. Spekulisalo se da se Nevena pre braka zabavljala sa rukometašem Petrom Kapisodom.

Jedan u nizu skandala koji su pratili ovu pevačicu jeste tuča u avgustu prošle godine, kada je fizički nasrnula na jednog mladića koji joj se napadno udvarao.

Nevena se kasnije oprobala i u ugostiteljstvu – otvorila je restoran srpske hrane, ali i kao književnica – napisala je delo „Kako sačuvati srpski rod”, sa savetima kako se boriti protiv „bele kuge”.

Reklame

Ostavite komentar