Trač ili istina: Ivan Ivanović se razvodi?

Izvor: trojka.rs
Postavljeno 13 Mar 2012

Trač ili istina, prosudite sami. Prema pisanju lista “Kurir“, voditelj Ivan Ivanović se, navodno, razvodi od supruge Zorice, nakon sedam i po godina braka.

Voditelj, prema saznanjima ovog lista, intenzivno traži stan u Beogradu, u kojem će živeti sam.

Ivan i Zorica su se žestoko posvađali pre mesec dana. On je prošle sedmice išao da iznajmi stan u blizini Fakulteta za bezbednost na Vračaru. Razgledao je, ali ga nije uzeo. Vlasniku je rekao da mu je malo 35 kvadrata i da traži nešto veće -, otkrio je sagovornik “Kurira” i dodaje:

Problemi u njegovom i Zoričinom braku počeli su kad je Ivan postao poznat. Pre toga su imali skladan odnos. Do nje su počele sve češće da stižu priče o njegovim neverstvima… Odlučili su da se rastanu, da Zorica ostane u stanu na Banjici sa ćerkom, a da se on iseli.

Voditelj TV “Prva” nije dao komentar o ovome, a njegova supruga je, prema “Kurirovim” saznanjima, pre tri dana promenila broj mobilnog telefona upravo da bi izbegla novinare kad se bude saznalo za njihov razlaz.

Novinari su pozvali Ivanovog venčanog kuma Ivana Zeljkovića da provere ova saznanja.

Ne bih ništa da komentarišem, ipak je to njegova lična stvar. Mogu samo da mu prenesem o čemu se radi kad se budemo čuli, pa će vam se on javiti ako bude želeo da komentariše-, rekao je Zeka Milioner.

Reklame

Ostavite komentar