Zašto je Ceca odbila milione !?

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 26 Mar 2012

„Prva ljubav zaborava nema“, pesma je koju bi ovih dana u duetu mogli da otpevaju dugogodišnji prijatelji i poslovni saradnici Ceca Ražnatović i Željko Mitrović nakon što su, kako „Alo!“ saznaje, postigli dogovor o ekskluzivnoj saradnji.

- Pregovore je u svoje i Cecino ime vodio njen producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili. Još pre početka razgovora, njih dvoje su se dogovorili da novac ne mora da bude presudan faktor u kampanji koja im predstoji. Iako je bilo razgovora i sa drugim televizijskim stanicama i diskografskim kućama, od kojih su neki nudili i velike svote novca, bitnu ulogu igrao je i lični odnos Cece i Željka Mitrovića jer su jedno drugom u više navrata bili velika podrška, što se nikako ne može zaboraviti. S druge strane, ponuda koju je „Pink“ izneo nije se mogla odbiti jer je vrednost marketinškog prostora daleko prevazilazila sve sume o kojima se pregovaralo – kaže za naš list dobro obavešteni izvor blizak „Miligramu“ i dodaje da je istog dana postignut još jedan dogovor.
- Mili je sa predstavnicima „Pinka“ ugovorio i saradnju vezanu za njegov dugo pripremani autorski album „Miligram 2“. Tako će reklama za Cecine nove pesme i taj album uskoro početi da se prikazuju na „Pinku“, a u pripremi su i specijalne emisije, ekskluzivni intervjui, izveštaji sa turneje i sve ono što čini ozbiljnu kampanju – zaključuje naš sagovornik.
Sa Televizije „Pink“ nismo dobili potvrdu, ali ni demanti ove informacije.

- Ceca i „Miligram“ su uvek bili veliki prijatelji „Pinka“ i to ništa ne može da promeni. Smatramo da naša saradnja nikada nije prekidana – rekli su nam u PR službi „Pinka“, dok je Ceca, koja je u subotu održala spektakularan nastup u Frankfurtu i tako otpočela inostranu turneju, ostala zagonetna.
- Nemamo komentar – saopšteno nam je iz pres službe folk zvezde.
No, pošto se ljubav i kašalj, ali ni kampanja, ne mogu sakriti, ostaje nam da budemo strpljivi i uskoro ćemo saznati da li je jedan od najuspešnijih poslovnih tandema u istoriji domaće estrade ponovo udružio snage!

 

„Prva“: Ne komentarišemo medijske spekulacije!

Informacija da je postignut dogovor između folk zvezde i medijskog magnata logično je nametnula pitanje šta se desilo sa njenim pregovorima sa Televizijom „Prva“, ali oni nisu želeli da daju bilo kakav komentar do zvanične potvrde naše informacije.
- Ne komentarišemo spekulacije – izjavili su za „Alo!“ u PR službi Televizije „Prva“.
Podsećanja radi, u javnosti se pre mesec dana pojavila priča da je Ceca sa televizijom u vlasništvu grčkog milijardera Minosa Kirjakua već sklopila dogovor o ekskluzivnoj saradnji vredan 200.000 evra. Ali, kako stvari stoje, izgleda da od toga neće biti ništa.

 

JK: Smešno je šta se sve naziva turnejom!

Najveća Cecina estradna rivalka Jelena Karleuša i juče je bila aktivna na društvenim mrežama.
- Smešno je šta sve novinari nazivaju koncertnom turnejom. Ako je po njihovom, ja sam onda na neprestanoj turneji već 17 godina. Srbi vole laž – napisala je JK, a mnogi su to protumačili kao prozivku na račun Cecine serije nastupa. Do informacije na koga je tačno mislila nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.

Reklame

Ostavite komentar