Zdravko Čolić priznao: Volim krupnije žene

Izvor: Press online
Postavljeno 11 Mar 2012

Pevač Zdravko Čolić Čola, poznat kao veliki zavodnik kojem se pripisuje brojka od 1.000 žena, nedavno je iznenadio publiku izjavom da su ga oduvek privlačile krupnije žene.

Da je slab na korpulentne, ne samo da je potvrdio, nego je i objasnio zašto.

- Krupnije žene su fizički, seksualno, strasno privlačnije. To je bosanski trend. Mi Bosanci smo poznati po tome da volimo korpulentnije – rekao je Čola u intervjuu za OBN televiziju.

Iako se nikada nije razmetao pričama o sebi kao velikom ženskarošu i trudio da demantuje „lovačke priča” o sebi kao o osvajaču, on je otkrio jednu epizodu iz vremena kada je bio na vrhuncu popularnosti. Priča vuče korene još dok je kao mlad pevač u Sarajevu živeo sa roditeljima. Vatrene obožavateljke opsedale su ga danonoćno. Najupornija je došla ujutro u venčanici, direktno na vrata.

- Bila je to jedna krupna devojka iz Makedonije sa jednim tipom, krupnim, isto. Njega je povela kao kuma. Moja majka im otvorila vrata, pa kaže: „Neće moj Zdravo još da se ženi, nije mu vreme” – ispričao je Čola.

Najveći šarmer na ovim prostorima, koji je na Dan žena održao veliki koncert u zagrebačkoj „Areni”, u intervjuu je još rekao i da bi u starosti voleo bi da se približi duhovnosti.

- Sebe sam pronašao u ljubavi, u traženju i prenošenju ljubavi prema drugima – rekao je na kraju razgovora.

Reklame

Ostavite komentar