Ana Bekuta praznike provela sa Milutinom Mrkonjićem

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 16 Apr 2012

Najzabavniji običaj za Uskrs svakako je tucanje jajima, pa je trenutno najpopularniji par na javnoj sceni, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, odlučio da se na ovaj način zabavi, a njihovu igru ovekovečio je fotograf lista “Alo”!

Folk zvezdu i ministra infrastrukture zatekli smo u restoranu „Kumbara“ na Avali, gde su uživali u uskršnjem ručku. A zašto baš na tom mestu i u tom sastavu?

- Jutro sam, baš kao i svake godine za Vaskrs, provela sa porodicom, sinom i unučićima, ali sam sada rešila da ostatak dana provedem sa Mrkom. Zašto? Zato što se ovaj praznik provodi s ljudima koje voliš! Iako imamo mnogo obaveza – on je usred predizborne kampanje, a ja spremam koncerte – nalazimo vremena da se viđamo jer svaki zajednički trenutak daje nam energiju – ljubazno nam je objasnila pevačica, dok kavaljer Mrka nije skidao pogled sa nje, a klimanje glavom bio je jasan znak odobravanja Aninih reči. A onda je dodao:
- Nadam se da ćemo Ana i ja još mnoge praznike provesti zajedno!

Koliko ovaj par voli jedno drugo, ali i prirodu, govori podatak da ih ni kiša koja je celog dana pretila nije sprečila da sednu u baštu, gde im je poslužena bogata trpeza: predjela, salate, pasulj, teletina ispod sača i naravno – jaja!
A gde su jaja, tu je i tucanje, u kome su, sudeći po ovim slikama, i Ana i Mrka veoma uživali! Mrkino jaje bilo je tvrđe, pa je pevačica olupala svoje. Ali, kada su okrenuli jaja s druge strane, ona je pobedila, pa su bili 1:1. To im se oboma dopalo, te su napokon čestitali praznik jedno drugom. Očekivano – pali su i poljupci!
Videli smo da im je mnogo lepo, pa nismo hteli da im smetamo, već smo ih ostavili da uživaju u prazniku i druženju…

Reklame

Ostavite komentar