Ana Vidić pod budnim okom paparaca

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 08 Apr 2012

Iako je u Engleskoj paparaci prate u stopu, Ana Vidić izgledala je potpuno prirodno i nije skrivala osmeh kada je ugledala fotoreportera. Zajedno sa sinom Petrom došla je na utakmicu, iako je njen suprug, inače kapiten engleskog fudbalskog kluba, već duže vreme odsutan sa terena zbog povrede.

O Aninoj popularnosti u Engleskoj svedoči podatak da je prošle godine prema glasovima čitalaca tamošnjih tabloida, proglašena za najpoželjniju suprugu fudbalera, a njena popularnost postala je još veća kada je u februaru po treći put postala majka.

Ana je Petra donela na svet u porodilištu Univerzitetske bolnice Južni Mančester, koju je neposredno pred porođaj svečano otvorila sa suprugom Nemanjom.

- Priznajem, bila sam malo nervozna jer nikad nisam uradila nešo slično. Uglavnom, ljudi traže od mog supruga da priča, ali izgleda da sam u ovoj situaciji ja glavna zvezda – izjavila je tada Ana, koja je u istoj bolnici rodila sinove Luku (6) i Stefana (3).

Inače, Ana i Nemanja venčali su se 17. jula 2006. na Zlatiboru, odmah pošto se reprezentacija Srbije i Crne Gore vratila sa Svetskog prvenstva u Nemačkoj i završila takmičenje kao poslednja u grupi. Bračni par se ubrzo preselio u Englesku, gde Vidić uživa u plodovima svoje velike fudbalske slave upotpunjene porodičnom srećom.

Reklame

Ostavite komentar