Ani Bebić pozlilo na sahrani Milene Dalmacije

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 03 Apr 2012

Pevačica Ana Bebić pala je u nesvest na sahrani najbolje prijateljice Milene Dalmacije, tragično nastradale u požaru u novosadskom klubu “Kontrast”.

Ana je danas, iako pod sedativima, prisustvovala sahrani u Novom Sadu, ali joj je u jednom trenutku pozlilo i izgubila je svest, pa su porodica i prijatelji, bukvalno na rukama morali da je odnesu sa strane i pruže joj pomoć, kaže izvor Telegrafa, i dodaje:

- Nakon ukazane pomoći bilo joj je bolje, ali i dalje je u neverovatno lošem mentalnom stanju i svi su zabrinuti za nju.  Moraće da potraži pomoć lekara, a sve nastupe koja je imala u planu je otkazala, jer nakon što joj je u požaru nastradala najbolja prijateljica nije u stanju da zabavlja sebe i publiku. Iako su joj preporučili da ne dolazi na sahranu, ona je insistirala da se pojavi i oprosti od prijateljice koja je kobne večeri u klub “Kontrast” došla upravo da bi uživala u nastupu bivše učesnice “Operacije trijumf”.

- Uz nju je stalno dečko Filip i sestra Zrinka. Sedativi su joj pomogli da se malo smiri, ali je generalno i dalje u lošem psihičkom stanju. Zbog ove tragedije jedno vreme neće nastupati, jer nije u stanju da peva. Sinoć je u okviru “Fešn vika” trebalo da se pojavi u Expo centru, na reviji nakita kuće “Pierre Lang”, ali nije bila u stanju da izađe  iz kuće, kaže izvor Telegrafa, blizak Ani Bebić”.

Reklame

Ostavite komentar