Bruka: Šta bivša Modelsica zna o politici !?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 18 Apr 2012

Pre nekoliko dana saznali smo da je Nevena Adžemović izbornoj listi Srpske napredne stranke za majske parlamentarne izbore, koja je kandidat stranke Velimira Velje Ilića Nova Srbija, koalicionog partnera naprednjaka.

Ništa od ovoga ne bi bilo sporno jer su mnoge javne ličnosti priklonjene nekim političkim partijama poput Bore Đorđevića, Dunje Ilić, Hasana Dudića, Bore Todorovića i mnogih drugih, ali bivša “Modelsica” Nevena, koja je pevala hitove poput “Pare, pare, pare, volim samo pare”, počela je intenzivno da se bavi politikom.

Kada smo je pozvali za intervju bili smo šokirani Neveninom izjavom koja je glasila:

- Ne mogu da dam intervju jer u toku medijska tišina zbog kampanje i ja to poštujem – rekla je Nevena.

Velika je razlika između nje i, recimo, Mrkonjića koji je na naslovnim stranama svih tabloidnih i zabavnih časopisa, a stalno o njemu priča i Ana Bekuta koja zbog koncerta koji sledi ne “silazi” sa TV-a.

Posle ovakve izjave ne bismo se začudili ako je Nevena na listi kandidata za premijera ili predsednika s obzirom na njeno izostajanje iz zabavnih emisija i štampe.

Da podsetimo novi zakon o izbornoj kampanji nalaže  da se političarima zabrani da se tokom kampanje pojavljuju u zabavnim emisijama, što im ostavlja još manje prostora za političko predstavljanje. Niko nije pomenuo javne ličnosti i zabranu intervjua ukoliko se ne priča o politici!

Reklame

Ostavite komentar