Dijet Plus Grand festival: Ko su prvi finalisti ?

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 24 Apr 2012

Prvo kvalifikaciono veče četvrtog „Dijet Plus Grand festivala“ okupilo je preko 30 izvođača, a za ulazak u finale sinoć su se nadmetali vlasnici 18 kompozicija.

Učešće u takmičenju uzeli su brojni poznati i manje poznati izvođači, a najupečatljiviji nastup imala je Mira Škorić koja je u beloj haljini predstavila svoju pesmu „Beli anđeo“ i prošla u finale koje će se održati u petak.
- Dogodila mi se odlična pesma, ovo je jedna od tri numere koju ću smatrati uspehom u svojoj karijeri. A ovo na meni nije venčanica, samo bela haljina kako bi sve bilo u skladu sa pesmom – izjavila je Mira za „Alo!“ i potvrdila da nakon festivala izdaje i album.
Pored samostalnih izvođača predstavljeno je i devet dueta, ali i jedan trojac, u sastavu trubačkog orkestra Dejana Petrovića, harmonikaša Aleksandra Sofronijevića koji je vokalom predvodila Mirjana Aleksić koji su takođe postali finalisti. A u petak će svoju pesmu otpevati i Semir Cerić Koke, Maja Nikolić, Ivana Selakov, Goca Tržan i Stefan Petrušić i Adil.

Drugo polufinalno veče je danas, treće sutra, a finale je u sredu. Inače, prva nagrada festivala je suma od 20.000 evra, druga je 10.000, treća 5.000, a. interesantno je da postoji čak sedam nagrada.
U žiriju je sedelo 17 ljudi iz javnog života, a među njima su bili Dejan Matić, Leontina Vukomanović i mnogi drugi, a poslednji član je bila publika. Program su vodili Dragana Katić, Tihomir Tepić i Lidija Skrinjik.

 

Prvih sedam finalista

1. Ivana Selakov „Tuga ko i svaka druga“
2. Biljana Sečivanović „Nema nade“
3. Maja Nikolić „Slamka spasa“
4. Ana Sević „Ko naučen“
5. Sanja Stojanović „Neka suze, neka teku“
6. Koktel Bend „Zavedi me“
7. Jelena Kostov i Petar Mitić „Nemoj da me voliš“
8. M. Aleksić, D. Petrović i A. Sofronijević „Ćuti i ubi me“
9. Svetlana Tanasić „Otrezni se“
10. Bata Zdravković „U nedelju samo kreni“
11. Mišel Gvozdenović „Hazarder“
12. Semir Cerić Koke „Njen grad“
13. Rule i Cobe „Garava i plava“
14. Mira Škorić „Beli anđeo“
15. Goca Tržan i Stefan Petrušić „U tebe me ne diraj“
16. Adil „Laku noć“
17. Milan Dinčić Dinča „Ti si žena za sva vremena“
18. Nataša Đorđević „Gospodar života“

Reklame

Ostavite komentar