Dočekala i to: JK se seli na Dedinje

Izvor: Kurir
Postavljeno 07 Apr 2012

Jelena Karleuša otpočela je selidbu u stan od 300 kvadrata s pogledom na Beli dvor s jedne i Avalski toranj s druge strane.

„Juhuhu! A nas petnaestoro pakuje moje stvari… Idem za ljudima i zvocam im da paze kako pakuju cipele! Selidba“, napisala je Jelena Karleuša na Tviteru i okačila fotografiju na kojoj se vidi gomila kutija.
Ali, može se zaključiti da su kod nje pomešana osećanja, pošto joj preseljenje uliva dozu nervoze. A kome ne bi.
„Kutije. Selidba je veliki stres. Nikada nisam bila oduševljena Dedinjem (NBGD girl), ali nova kuća je bajkovita“, nastavila je da obaveštava JK svoje fanove.
U celu priču se ubrzo uključio njen portparol. On je takođe postavio fotku, ali za razliku od Jelenine, na njoj se vide dugmići lifta, hodnik pevačicinog novog doma i kuhinja.
- Kakva kuća! Drago mi i zbog malograđana, koji uspeh mere veličinom kuće. Sad će da ga premere – ostavio je PR svoj komentar.
Inače, luksuzna vila, u kojoj je i njen stan, ima podzemnu garažu, otvoreni i zatvoreni bazen, spa centar i fitnes salu. U Karleušinoj gajbi ima čak četiri kupatila, a jedno je veće i od kuhinje. Još prošle godine, kad je poželela da zapuši usta, kako kaže, dokonim pojedincima koji se po ceo dan bave njenim životom, slikala se na Dedinju i pokazala da je ceo jedan zid pretvoren u beli plakar, dok su naspram njega vrata u ogledalu iza kojih je ogroman garderober. Dnevni boravak je baš pogolem i sa 70 kvadrata prevazišao je mnoge stanove u Srbiji.
Reklame

1 komentar

  1. Nadja said on 07/04/2012 at 14:47

    opet Tosic prodade njivu!?

Ostavite komentar