Dođe i taj dan: Vlado Georgiev planira venčanje sa Irenom Market

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 20 Apr 2012

Vlado Georgijev je ovoga puta rešio da ozvaniči ljubav sa svojom bivšom menadžerkom, s kojom je čak sedam godina bio u vezi koju su nekoliko puta raskidali.

- Ovo pomirenje nije ni nalik prethodnim, Irena i Vlado su shvatili da su stvoreni jedno za drugo čim stalno obnavljaju vezu. Planiraju da se venčaju u bliskoj budućnosti – otkriva izvor Pressa i napominje da se Irena još prilikom upoznavanja zaljubila u Vladu, a da je pevač, uprkos brojnim vezama, jedino nju predstavio svojoj familiji.

- Irena i Vlado su sa prekidima bili zajedno više od sedam godina. Spojio ih je posao, a potom su uplovili u romansu. Ona je dugo bila njegov menadžer, vremenom se rodila ljubav, ali nikada javno nisu priznali da su u vezi. Irena mnogo voli Vladu i patila je svaki put kad su raskidali. Bila je na njegovom koncertu za Dan zaljubljenih, a na zabavi koju je upriličio za prijatelje i partnere nakon nastupa delovala je „izgubljeno”. Verovatno su se pomirili pre mesec dana, kada ju je Vlado pozvao da čuje pesme na kojima naporno radi za novi album – otkriva izvor Pressa.

Reklame

Ostavite komentar