Fijasko Ane i Rakonjca

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 23 Apr 2012

Nesvakidašnji šou uz koji ćete se zabaviti, opustiti i nasmejati “Ana i Rakonjac – Večernja TV dostava”, kako su najavljivali iz produkcijske kuće “Emoušn”, izgleda da je doživeo potpuni fijasko.

U današnjoj šemi Prve TV ga nema, a po svoj prilici gledaoci neće više ni imati priliku da uživaju s Anom Mihajlovski i Zlatkom Rakonjcem. Jer, u njegovom terminu narednog utorka počinje rijaliti “Šatra” (21.15).

Pompezno najavljen na Prvoj TV, “Emoušnov” TV šou već od samog starta, kako smo nezvanično saznali, imao je loš rejting, pa producenti Prve TV nisu želeli da potpišu ugovor s njima dok se ne uvere da od ove emisije imaju korist. Tako je već sledećeg utorka šou odložen, a druga emisija emitovana je tek posle dve nedelje. Mali broj gledalaca uspeo je do sada da pogleda svega tri emisije, iako je ekipa ovog “nesvekadašnjeg” šoua snimila sedam epizoda.

Da li će se Ana i Rakonjac naći na Prvoj TV u nekim narednim šemama ili na nekoj drugoj televiziji ostaje da se vidi, mada se u “Emoušnu” nadaju, ili veruju da hoće, jer snimanje se nastavlja po planu. Iz ove produkcijske kuće nisu želeli da komentarišu nastali problem, iako je očigledno da će gledaoci bez objašnjenja ostati uskraćeni za šou “Ana i Rakonjac – Večernja TV dostava”, dok su s Prve TV poručili da su ispoštovali sve i emitovali onoliko emisija za koliko su se i dogovorili.

Reklame

Ostavite komentar