Grand festival: Grupa „Trik FX” diskvalifikovana

Izvor: Press online
Postavljeno 21 Apr 2012

Četvrti muzički „Grand festival” održaće se 23, 24. i 25. aprila, dok je finalno veče planirano za 27. april, saopštio je direktor „Granda” na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

Od 350 kompozicija, koliko je stiglo na adresu ove produkcije, 55 je ušlo u uži izbor, dok je jedna pesma diskvalifikovana.
- Grupa „Trik FX” je diskvalifikovana jer je takmičarsku pesmu postavila na Jutjub i do sada ju je slušao veliki broj ljudi. To je protivno pravilima ovog festivala i svako slično ponašanje biće sankcionisano – rekao je Popović.
On je istakao da će u tri kvalifikacione večeri biti izabrano po sedam izvođača koji će se takmičiti u finalu. Prema Popovićevim rečima, biće podeljeno devet novčanih nagrada.

- Sedam nagrada predviđeno je za najbolje pesme, a pobednička će biti nagrađena statuetom i sa 20.000 evra. Najbolji scenski nastup i izvođač sa najvećim brojem glasova publike takođe će biti nagrađeni sa po 5.000 evra – objasnio je direktor „Granda”.
Među ovogodišnjim takmičarima su Mira Škorić, Cakana, Anabela, Slavica Ćukteraš, Jami, Adil, Dejan Matić, Biljana Jevtić i mnogi drugi. Žiri će biti sastavljen od renomiranih imena sa javne scene Srbije.

Reklame

Ostavite komentar