Hoće li uspeti povratak Željka Šašića na scenu !?

Izvor: dzungla.org
Postavljeno 01 Apr 2012

Željko Šašić, koji je svojevremeno osvojio publiku hitom „Gori more“, uskoro će, posle dugogodišnje diskografske pauze, objaviti novi album. U međuvremenu je objavio nekoliko singlova, jer je, kaže, u današnje vreme luksuz snimiti album. Ali to je uradio za svoju dušu.

- Izlazak albuma očekujem već u aprilu – priča nam Željko. – Okupio sam stare saradnike: Dragana Brajovića Braju, Marinu Tucaković, Futu Radulovića, a dve pesme mi je uradio pevač Dado Glišić, u čijem sam studiju u Banjaluci snimio kompozicije. Biće to u osnovi pop album. Nikad se nisam povinovao ukusu publike, jer je ona različita i voli razne stilove muzike. Snimanje albuma mnogo košta i pevači se sve ređe odlučuju na to. Ovaj album je za moju dušu i sve pesme su autobiografske. Na disku će se, osim novih pesama, naći i moji raniji singlovi kao što su „Bravo za nas“ i „Mali je ovo grad“.

Šašić ističe da će akcenat biti na pesmama i da publiku neće „gušiti“ praznim pričama o stajlingu i stvarima koje se ne tiču muzike. Otkriva nam i da neće menjati imidž, te da će i dalje biti prepoznatljiv po dugoj kosi, koja je njegov zaštitni znak od početka karijere.

- Neću da se šišam. Dopada mi se duga kosa, to sam ja. Uostalom, toliko je daveža u medijima, koji svakodnevno pričaju o stajlinzima, ovome i onome, da još jedan takav narodu nije potreban. Ljudima je dosta rovarenja po njihovim mozgovima i mentalnoj higijeni. Svega im je preko glave! Uvek sam delovao iz drugog plana i imao dobar odnos i poštovanje prema publici.

Reklame

Ostavite komentar