Kako Severina provodi dane u Srbiji

Izvor: sutra.ba
Postavljeno 11 Apr 2012

Iako u Srbiji boravi već dve nedelje, Severina je glavna meta srpskih paparaca. Kako piše Story, par se često može videti u kafiću Moda, čiji je Milan vlasnik, a koji se nalazi u istoj ulici u kojoj je i Milanov stan.  

Njegov kafić nudi i nekoliko luksuzno opremljenih soba za noćenje. Enterijer je moderno opremljen, a u sobama se nalaze nameštaj, posteljina i dekorativni predmeti najpoznatijih svetskih brendova. Par je nekoliko puta viđen na terasi tog kafića, ali društvo im nije pravio njihov sin.

Sudeći prema fotografijama, Severina se vraća u formu. Snimljena je u pripijenim uskim sivim farmericama u kojima izgleda kao da joj je ostalo tek nekoliko kilograma više nego pre trudnoće. Kako piše Story, Severina se navodno pohvalila da doji svoje dete i da maleni Aleksandar ima već 4.300 grama. Navodno je i u stalnom kontaktu s beogradskom pedijatricom Biljanom Kovačević.

U Beogradu sa porodicom živi i Severinina sestra, a Severinine komšije su i Dragan Bjelogrlić i Marina Tucaković. Par ipak ne boravi svo vreme u beogradskom penthausu, već odlaze i u Vršac gde je Milan nedavno kupio hotel s pet zvezdica, Vila Breg.

Reklame

Ostavite komentar