Koliko je koštala sahrana Vitni Hjuston ?

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 09 Apr 2012

Sahrana pevačice Vitni Hjuston koštala je stanovnike njenog rodnog grada Njuvarka 187.000 dolara. Toliko iznosi plata za skoro 200 policajaca koji su tih dana radili prekovremeno. Građani Njuvarka smatraju da je toliko veliko osiguranje trebalo da plati porodica pokojne pevačice, a ne oni, prenosi CBS NY.

Godišnji budžet grada iznosi četiri miliona dolara i na osiguranje za sahranu Vitni Hjuston potrošeno je skoro pet odsto od iznosa koji treba da bude za celu godinu. Dok se ljudi bune, član gradskog veća Mildred Kramp izjavila je da je porodici bila potrebna policijska zaštita pošto su obožavaoci okupirali područje oko baptističke crkve.

Da tamo nije bilo policije, neko bi bio povređen – smatra Kramp. Stanovnici Njuvarka su besni jer je njihovim novcem plaćena policija koja je obezbeđivala sahranu, a oni nisu smeli da prisustvuju. Da podsetimo, na sahrani su bili Kevin Kostner, Stivi Vonder, Ališa Kiz, Klajv Dejvis, Tajler Pery, Ar Keli i mnogi drugi, a prenosile su je i mnoge televizijske mreže.

Reklame

Ostavite komentar