Loše zdravstveno stanje Dragana Nikolića

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 23 Apr 2012

Glumačka legenda Dragan Nikolić je, kako „Alo!“ nezvanično saznaje, nedavno hospitalizovana! Naime, Nikolić je, prema tvrdnjama izvora lista “Alo“, pre nekoliko dana smešten na beogradsku Vojnomedicinsku akademiju. Pošto mu je pozlilo, obratio se lekarima, a oni su odlučili da ostane da leži kako bi ispitali o čemu se radi.

- Dragan se osećao loše, pa je otišao kod lekara na VMA, koji su ga zadržali u bolnici kako bi tačno utvrdili o čemu se radi. Analize njegovog zdravstvenog stanja još traju, a kada budu gotove, znaće se tačna dijagnoza, pa će lekari odlučiti kako treba da ga leče i da li je potrebno njegovo dalje zadržavanje u bolnici – kaže naš sagovornik i dodaje da Nikolića redovno posećuje supruga i koleginica Milena Dravić:

- Milena je stalno kod njega. Veoma je zabrinuta i nestrpljivo iščekuje rezultate, ali se trudi da se to na njoj ne vidi jer želi pozitivno da deluje na Dragana – konstatuje naš izvor, koji kaže i da će čuveni dramski umetnik odmah po izlasku sa VMA nastaviti sa poslovnim angažmanima, a jedan od njih je i snimanje emisije „Milioner“, čiji je voditelj:

- On će početi da radi čim se oporavi. Nekoliko emisija „Milioner“ je snimljeno, pa kada bude izašao iz bolnice, nastaviće da snima još. On je jako vredan čovek i uživa u svom poslu – zaključuje naš sagovornik.

U želji da proverimo ovu informaciju pozvali smo Dragana Nikolića, kao i njegovu suprugu, ali ih nismo dobili do zaključenja ovog broja.

Reklame

1 komentar

  1. jasna said on 23/04/2012 at 16:29

    brz i lagan oporavak ti zelimo dragane. pozdrav i mileni i samo hrabro, bit ce to sve dobro….

Ostavite komentar