Madona prestigla Elvisa Prislija

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 02 Apr 2012

Madonin novi album do sada je prodat u 39.000 primeraka, a prema procenama uskoro će dospeti i na vrh američke top liste. Naziv albuma “MDNA”, skraćenica od imena Madona, naišao je na kritike aktivista za borbi protiv narkotika zbog sličanosti sa drogom nalik ekstaziju, MDMA. 

Kraljica popa ne bi bila ona da odmah i ne uzvrati na kritike pa je tokom jednog nastupa publiku pitala: “Koliko vas je videlo ‘Moli’ (skraćenica za MDMA)”.

Ipak, nakon burnih reakcija američke javnosti ona je sve to demantovala rekavši da “ne podržava korišćenje droge i da ih ona nikada nije konzumirala”.

“Mislila sam na pesmu ‘Have you seen Molly?’, koju je napisao moj prijatelj Sedrik Gervas.”

Video za drugi singl “Girl gone wild” je u nekim zemljama zabranjen, a na YouTube kanalu je dozvoljen samo starijim od 18 godina. Reklama za parfem joj je takođe zabranjena jer je Madona u njoj previše gola.

Bez obzira na sve, Madona je uspela da opet bude na tronu – Elvis Prisli je imao 11 albuma koji su debitovali na prvom mestu u Britaniji, a Madona sada ima 12.

I dok su fanovi oduševljeni Madoninim novima albumom, njena deca smatraju da su mamine nove pesme “grozne”.

“Moja deca umeju da budu veoma brutalna kada nešto ne vole. Nemaju nimalo takta. Odmah kažu: ‘Mama, gasi to!’ To ume da zaboli, ali barem su iskreni”, Kaže Madona koja je već počela da se priprema za predstojeću svetsku turneju.

“Moram da priznam da u 25 godina karijere nikada nisam ovoliko radila i bila tako nervozna kao sada, ali verujem da će se fanovima dopasti ono što im spremamo.”

Reklame

Ostavite komentar