Muž Cece Kitić se kaje zbog ulaska u rijaliti

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 02 Apr 2012

Pošto su u duelu sa Markom Miljkovićem i njegovom devojkom Deom Tošić izgubili, rukometašica Ceca Kitić i njen suprug Milan Magić ostali su bez mogućnosti da se bore za glavnu nagradu u rijalitiju “Parovi” koja trenutno iznosi 120.000 evra. Njih dvoje ipak ostaju u kući do kraja, a 5. aprila će imati šansu da se iz baraža vrate u trku za glavnu nagradu

Kad su shvatili da su izgubili od Marka i Dee, Ceca Kitć i njen suprug Milan Magić nisu krili razočaranje.

- Jesam neprijatno iznenađena rezultatom. Mislim da ni u čemu nismo preterali, možda u nekoj svađi sa Milanom nekoliko puta. Ovde smo u duelu imali prava dva para. Bilo je pitanje kakvu ljubav gledaoci žele da vide. Milan i ja smo strasniji, dok su Marko i Dea mirniji – rekla je slavna rukometašica.

Za razliku od njih, većina ukućana je razlog ya pobedu mla]eg i manje poznatog para videla u svađama bračnog para Magić koje ne prestaju punih sto dana. Poslednja u nizu bla je veče pre ispadanja.

- Nisam ovo sebi smeo da dozvolim – rekao je Milan kad su posle svega seli u baštu.
- Zašto ljubavi? Jel se stidiš nečega – pitala je Ceca.
- Stidim se što sam uopšte ušao u rijaliti – odgovorio je Milan objašnjavajući dalje kako je u zatvorenom prostoru reagovao drugačije nego što bi ragovao „na slobodi“.
- Mislim da će mi ovo mnogo naškoditi. Tei neće – nastavio je Milan.
- Pa ne bih se složila – pomalo zabrinto, odgovorila je Ceca.

Magići su se tad dogovorili da posle izlaska iz „parova“ odu na putovanje na kojem će pričati o nekim osobinama koje su isplivale u rijalitiju. Ceca Kitić je insistirala da se više ne svađaju i da svoje dileme reše mimo kamera. Rekla je Milanu da im predstoji mnogo posla.

Reklame

Ostavite komentar