Nikola Rokvić traži uvođenje “muzičke policije”

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 03 Apr 2012

Nikola Rokvić (26) nedavno se toliko iznervirao zbog pesme jednog mladog kolege da je zaključio da hitno treba uvesti muzičku policiju.

Svoje mišljenje je javno i izneo na društvenoj mreži. I dok ga pojedini pevači podržavaju, ima i onih kojima se ne dopada njegov predlog.

- Na estradi i u muzici ima toliko gluposti da ne mogu sve da ih popamtim. Iziritiraju me u trenutku, pa ih zaboravim. Nije da izigravam dežurnog inspektora, ali kad neko pretera, ne mogu da ne reagujem. Možda bi trebalo da isključivo gledam svoja posla, ali muka mi je. Ne mogu da ćutim i uvek govorim ono što mislim bez obzira na to koliko me to koštalo i koliko me neko zbog toga osuđivao – kaže Nikola.

- Najviše mi je muka od toga što svako ko ne zna šta će sa sobom, počinje da peva, da glumi pevača i zvezdu. Užas! Većina tih ljudi u stvari pojma nemaju šta rade. Zato bi trebalo hitno uvesti muzičku policiju i stati na put upropašćavanju muzike. Strašno je i to što se sve te netalentovane neznalice stavljaju u kontekst narodne muzike. Izgubile su se granice među žanrovima, a u stvari loš pop najviše uništava pravu narodnu pesmu. Sve ovo što se radi u poslednje vreme je prava katastrofa.

Reklame

Ostavite komentar