Novi album Riblje čorbe

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 08 Apr 2012

Ranije je nagoveštavano, a sad je i potvrđeno da će čuveni britanski producent Džon Mekoj producirati novi album “Riblje čorbe”.

Gitarista jednog od naših najpopularnijih bendova Miša Aleksić pre nekoliko dana vratio se iz Londona gde je dogovorio saradnju sa Mekojem, koji je u prvoj polovini osamdesetih godina prošlog veka producirao tri “Čorbina” albuma – “Mrtva priroda”, “Buvlja pijaca” i “Istina”.

“Pristao je da nam producira i novi album. Dogovorili smo se o svemu, tako da sad imamo obavezu da u junu uđemo u studio, kako bi se negde na jesen album pojavio u prodaji. Imamo devet urađenih pesama, verovatno će biti makar još dve-tri. Svako od članova benda je uradio muziku za poneku od novih pesama, a sve tekstove je, naravno, napisao Bora Đorđević”, rekao je Miša Aleksić, dodajući da je u pitanju osamnaesti studijski album “Riblje čorbe”. Na pitanje kakve su pesme, kaže da su šarene: 

“Ima i ljubavnih, i dnevno-političkih i zafrkantskih. Bori su neki zamerili što prošlom albumu nije bilo politike, a zaboravili su da se on tad baš bio zaljubio i da su ljubavne pesme dobile prednost. Ljubav ga još uvek drži pa će i na ovom albumu ponovo biti ljubavnih tekstova, ali biće i ovih drugih”, dodao je Aleksić.

Reklame

Ostavite komentar