Potvrđeno: Goca Tržan i Raša Novaković žive zajedno

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 22 Apr 2012

Raša Novaković je, navodno, u vezi sa svojom vršnjakinjom i sugrađankom iz Novog Sada. Devojka je, kako se priča, trpela, nadajući se da će je dečko predstaviti u javnosti, a onda joj je prekipelo i postavila mu je ultimatum.

Goca je tada samo rekla da nema vremena da se bavi ljubavnim životima članova svog benda. Iako Goca i dalje ne želi da se slika sa svojim novim mladim dečkom u emisiji “Paparaco lov” sve smo videli tako da ne mora više ništa ni da kaže.

Naime, oko 8 ujutru Raša je snimljen kako izlazi iz njene zgrade i to ni manje ni više nego da prošeta njenog psa. Verovatno je pre toga namestio krevet i oprao sudove. Elem, nakon što je obavio sve kućne poslove, Goca ga je “strpala” u auto i povezla do Tržnog centra.

Zaljubljeni par se sve vreme držao za ruke javno pokazujući da su zajedno i da ništa nije uzdrmalo njihov odnos. Nakon što je bio dobar i pomogao Goci pri kupovini, častila ga je sladoledom i povezla do autobuske stanice. Dosta od nje za jedan dan, a pevačica se zaputila u nepoznatom pravcu. Sama.

Reklame

Ostavite komentar