Puklo kumstvo zbog politike

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 11 Apr 2012

Vojislav Šešelj i Vuk Drašković ostaće upamćeni na srpskoj političkoj sceni kao kumovi koje su stranački interesi zavadili, a njihovim stopama krenuli su pevač Đorđe David i glumac Rastko Janković, koji su proteklih dana pokvarili odnose zbog izbora. Sve je otkriveno kada je pevač postavio post na društvenoj mreži.


- Moj kum Rastko me blokirao! Zameraju mu ovi iz SNS-a! Nisam ga učio tako! Putuj, kume! I zaboravi me! – na svom „tviter“ nalogu napisao je Đorđe David, koji je za „Alo!“ objasnio da njihove nesuglasice traju mnogo duže.
- To je naša lična priča – najpre je izjavio David, koga smo pitali da li su stranke krive za svađu između njega i njegovog kuma, budući da je Đorđe u Ujedinjenim regionima Srbije.
- To nema veze sa strankom, to traje mnogo duže. Već godinama on ima nešto protiv mene. A stranka koju sam naveo je sad udarila tamo gde je najtanje – dodao je za „Alo!“ David, kog smo pitali da li to znači da je njihovo kumstvo prekinuto.

- To znači da sam ljut na njega! – izjavio je muzičar.
Za komentar smo pozvali i drugu stranu, Rastka Jankovića, koji je negirao da je Davida blokirao na „tviteru“, kao i da je stranka krivac za prekid prijateljstva.
- Ja njega zaista nisam blokirao na „tviteru“, retko kad i posećujem ovu društvenu mrežu. A stranka svakako nema veze sa ovim! Đorđe David je mitoman, a ja sam ozbiljan čovek. To što se ne družimo ne znači da o tome treba da piše na društvenim mrežama i to su gluposti. Ja sam njega krstio 1993. godine, ali se sada ne viđamo i taj čovek izmišlja gluposti – izjavio je za „Alo!“ Janković, koji tvrdi da se ipak ne ljuti na Đorđa Davida.
- Ne mogu da se ljutim na njega. Neko odraste, a neko ne – dodao je Rastko.
Simptomatično je i to da je Đorđe David poruku postavio samo dan nakon Jankovićevog rođendana, na koji, kako „Alo!“ saznaje, pevač nije bio pozvan, što ga je verovatno i navelo na ovaj potez.

Reklame

Ostavite komentar