Rat Maje Nikolić i Cakane zbog SNS-a

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 25 Apr 2012

“Farma” se nastavlja, ovaj put u političkim vodama! Pevačice Maja Nikolić i Dragica Radosavljević Cakana, koje su upamćene po svojim svađama u pomenutom rijaliti šouu, ponovo su u klinču, i to usred predizborne kampanje.

Kako Telegraf saznaje, Nikolićeva, koja se više puta javno deklarisala kao pristalica Srpske napredne stranke i već nekoliko puta pevala na njihovim okupljanjima, u zadnji čas je obaveštena da sutra neće pevati na centralnom mitingu naprednjaka u Beogradu. Umesto nje, što je Nišlijki i najteže palo, nastupiće njena koleginica sa “farme” Cakana.

Navodno, Maja je sa spiska učesnika izbačena upravo na lični zahtev Cakane, a iza svega stoje neraščišćeni računi koje njih dve vuku još od učešća u rijalitiju na TV Pink. Kada smo pozvali Nikolićevu da čujemo njen komentar, ona nam je rekla sledeće:

Rekli su mi da Cakana stoji iza toga. Ne mogu da verujem dokle ljudska zloba i pakost mogu da idu.  Ja sam se povukla čim sam videla da je umešala svoje prste. I jednostavno, ne želim više da budem deo te priče, jer ja kad vidim da su prljava posla, dalje nema. Druga stvar, ja nikada nikog ne bih povredila i namestila mu da ne radi, a to samo njoj nek ide na savest. To je estrada i sa time se suočavam celog života - izjavila Nikolićeva.

Međutim, kada smo pozvali Cakanu i pitali je da li ona ima veze sa tim što Nikolićeva neće nastupati na sutrašnjem mitingu SNS, ona nam je ispričala sasvim drugačiju priču:

- Ne mogu više da komentarišem njene gluposti i nebulozne priče. Neka ide da se leči, jer ja ne mogu da joj pomognem. Ja niti sam u upravnom odboru, niti odlučujem ko će pevati, a ko neće. Pa, nisam ja Toma Nikolić ili Aleksandar Vučić da o tome donosim odluke, tako da te njene priče nemaju nikakvog smisla. Zbog čega je Maji potrebno da tako nešto plasira o meni ja ne znam. Ja nisam čak ni član stranke, samo simpatizer, od glave do pete. Dugogodišnji sam prijatelj sa osnivačima stranke i izlazim im u susret kada je potrebno da pevam, a to radim bez novčane ili bilo kakve druge naknade – kaže Dragica Radosavljević Cakana.

Reklame

Ostavite komentar