Šatra: Novi rijaliti na TV Prva

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 17 Apr 2012

Na Prvoj srpskoj televiziji uskoro počinje da se emituje još jedan rialiti šou. Reč je o projektu pod radnim naslovom “Šatra”, u kojem se poznate ličnosti na dva dana odriču luksuza i lagodnog života i žive sa romskim porodicama. Na ovaj projekat su za sada pristali Katarina Vučetić, Goca Tržan, Đole Đogani, Skaj Vikler, Sergej Trifunović i drugi.

- Šou smo snimali ove zime. Ja sam sa Đoganijem bila u kući jedne romske porodice koja ima tešku životnu priču. Iako većina smatra da će ovaj projekat biti zabavnog karaktera, biće iznenađeni jer to neće videti u ovoj emisiji. Pre svega “Šatra” je jedna emotivna priča koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim – kaže Katarina Vučetić za “Blic” i dodaje da se posle “Survivora” lako navikla i na ovaj šou.

Zadatak ovog rialitija je da poznate ličnosti za samo dva dana promene svoj život iz korena i prilagode se načinu života porodice u kojima su smeštene. Sa Prve nisu želeli da otkriju više detalja o tome kolika je nagrada za učesnike, kao ni to ko je još pristao da isproba život bez luksuza.

Reklame

Ostavite komentar