Survajver: Stanija otvorila dušu

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 18 Apr 2012

Ovogodišnji “Surajver” sve više liči na latino sapunicu. U glavnim ulogama u večerašnjoj epizodi su, naravno, dve najrazgolićenije takmičarke – Ava i Stanija. I dok je Ava imala napad ljubomoreStanija je dobila iznenadni nalet iskrenosti, pa je Milanu priznala da je organizovala zaveru protiv njega.

U večerašnjoj epizodi rijalitija “Survajver” Ava iskazuje ljubomoru prema Martini. Naime, hrvatska pevačica i maneken Vlada odlaze u romatičnu šetnju po džungli, dok Ava u kampu stalno ispituje Nevena gde su otišli.

Kada je Martinu pitala gde idu ona i Vlada, pevačica joj je odgovorila: – U romantičnu šetnju. Na to se Ava zbunila i počela da se nervira zašto ona sve poslednja sazna.

- Ne mogu da verujem! Zar ja uvek sve moram poslednja da saznam!

Kada su se Martina i Vlada vratili sa bananama, Ava se obradovala što se ništa nije desilo među njima i sva srećna saopštila Vladi da mu je oprala pantalone.

Ipak, maneken u intervjuu priznaje da su se on i Martina “zaljubili” i da ju je romantično zaprosio u moru.

- Ovo nije bila romantična šetnja, već predbračna šetnja, uzećemo se nakon “Survajvera” – našalio se Vlada.

Na ostrvo obačenih Milan se uputio zbog potrage za tajnim imunitetom i svi su ga lepo dočekali, pa čak i Stanija.

Starleta je imala potrebu da “olakša dušu”, pa je Milanu priznala da je nagovorila devojke da glasaju za njega. Ipak, plan joj nije uspeo, pa je ona bila ta koja je završila među “odbačenima”. Nakon priznanja srpska starleta je objasnila da joj je mnogo lakše što je to uradila. Na kraju, priča se naravno završila kod pirinča i kritika koje je dobijala sa muške strane.

Reklame

Ostavite komentar