Survajver: U žaru borbe došlo do šamaranja !?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 24 Apr 2012

Situacija u “Survajveru” i dalje se zahuktava. Na ostrvu odbačenih sukobili su se Žare i Stanija. On joj je rekao da prestane da izmišlja priče o njemu i Jeleni jer je oženjen. Stanija nije stala na tome. Starleta se naime poverila Marku da joj je Žare zapretio da će je blatiti u studijskim emisijama ako ona ikome prepriča šta se između njih dogodilo. 

U plemenu Boruka svi su dan proveli u strahu od plemenskog saveta. U borbi za imunitet igrali su ragbi u vodi. Žestoka borbarezultirala je ugrizima, skidanjem kupaćih kostima i grebanjem. Devojke su bile grublje od muškaraca. Ava, Kristina i Martina dokazale su kako su ratoborne i “pokazale su zube”. Nije nedostajalo psovanja ni šamara, a Ava je čak grizla suparnike u žaru borbe. Sve je začinjeno sočnim psovkama i pokazivanjem srednjeg prsta!

- Pazite jedni druge, pazite da se ne povredite! Nemojte da se davite! – vikao je Andrija, ali njegove reči odneo je vetar…

Sportski duh igre najviše je kvario Ognjen koji iako profesionalni sportista, u Survivoru pokazuje nesportske elemente, naročito prema ženama. Njegova grubost je najviše usmerena prema Martini i Avi koje odguruje bez ikakve kontrole, ne libeći se čak da ih uhvati za vrat. Ali, ni žene ne štede muškarce. Kristina je vukla Nevena za šorts, Ava je udarala Alek je r je ova prethodno povukla, Kris je onda svukla Vladu koji se pošteno miznervirao zbog toga. Martina se borila maleten gola, jer joj se jednodelni kupaći svukao do struka, ali je I golih grudi uspela da otme jastuk, a kasnije je bila gruba prema Nikoli.

- Martina, je*o te, ko životinja si! Što grizeš čoveka?! – čudila se Kristina postupcima svoje drugarice.

I Neven se lavovski borio, ali je čak I u toj opasnoj igri našao vremena i razloga za humor. U jednom trenutku dok su se vukli za jastuk Sebastian mu je sedeo u krilu.

- Ovo je igra sa sretnim završetkom – rekao je dok je čvrsto držao snoubordera.

- Kako za koga! – odgovorio je Sebastian, što je izazavalo salve smeha kod oba plemena

Na kraju se ispostavlja da se Matambo s razlogom radovao ovom vodenom ragbiju jer su sa 3:1 pobedili Boruku, a po Tajni imunitet poslali su Martinu.

Reklame

Ostavite komentar