Tanja Vojtehovski otvara Spa centar

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 10 Apr 2012

Otvaranje Zoned Spa i Fitnes centra biće u četvrtak u Novom Sadu gde se i nalazi centar u jednoj od najatraktivnijih Novosadskih zgrada , Zoned zgrada.

Spa centar ima 6 nivoa, teretana, fitness sala, masaže, sauna, manikir i na poslednjem nivou u staklu bazen!

Ono što je interesantno je da postoji program TRX koji inače Tanja svakodnevno vežba,  to je vežbanje na nerastegljivim specijalnim gurtnama, korišćenjem sopstvene težine i otpora. Američki marinci su to smislili kad nisu imali sprave u kampovima…kurs samoodbrane za žene decu, muškarce kao i učenje zahvata i tehnika koje su potrebne pri napadu, pokušaja otimanja torbe ili bilo kakvog vida fizičkog napada.
- Ja sam htela da otvorim jedan ovakav centar još pre godinu dana i tražila sam adekvatan prostor, međutim nikako nisam mogla da nađem pa sam odustala. Iznenada se ovo otvorilo kao mogućnost. Glavni trener je i moj lični trener ,nekadašnji reprezentativac Jugoslavije u karateu i prvak u fitnesu Dejan Stević – rekla je Tanja za Pulsonline i dodala:
- Ja to volim! Volim da vežbam i stvarno mislim da je to svakom potrebno, makar 3 puta nedeljno neka rekreacija, neko pokretanje.

Reklame

Ostavite komentar