Trač ili istina: Mateja Kežman se razvodi zbog Marine Tadić

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 11 Apr 2012

Bivši reprezentativac Srbije u fudbalu Mateja Kežman razvodi se od supruge Emilije, saznaje Telegraf iz dobro obaveštenih izvora. Kežman iz dugogodišnjeg braka ima troje dece – ćerku Aleksandru i sinove Lazara i Jakova.

Mateja već duže vreme ne živi sa suprugom, a pitanje je vremena kada će to i ozvaničiti. On brine o Emiliji i njihovoj deci, ali njih dvoje nemaju više mnogo zajedničkih trenutaka, pa se Mateja u poslednje vreme često može videti u beogradskim klubovima u sitne sate, otkriva naš sagovornik.

Baš u pomenutim klubovima, Kežmanu u poslednje vreme najčešće društvo pravi upravo atraktivna pevačica Marina Tadić. Iako su njih dvoje u nekoliko navrata demantovali da su u vezi, ističući da je reč o prijateljstvu, beogradska čaršija već mesecima “ispira usta” njihovom tajnom vezom.
- Da li zbog njegovog braka i neraščišćenih odnosa sa suprugom ili nečeg trećeg, tek njih dvoje nisu javno pokazivali naklonost. A onda se pre nekoliko meseci pročulo da su viđeni kako razmenjuju nežnosti u jednom prestoničkom klubu i tada su počela nagađanja – ističe izvor Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti.

Fudbaler i pevačica podgrejali su sumnje da su u vezi nakon zajedničkog boravka u Budvi, gde su proveli protekli vikend sami. Mediji su objavili fotografiju na kojoj se vidi kako par uživa u bašti jednog kafića na plaži, a veče nakon povratka u srpsku prestonicu Kežman je uhapšen i zadržan u policijskoj stanici jer je vozio pijan.

U nedavnom intervjuu za “Ekskluziv” Mateja je izjavio da sa nema problema sa suprugom kada su u pitanju noćni izlasci.

Sada sam slobodan da to mogu da radim i naravno da mi prija ovaj luft. Iz tog razloga i izlazim – rekao je Kežman, i dodao: Nadoknađujem sve što sam propustio u nekom periodu, sigurno.

Ipak, i Kežman i Tadićeva i dalje uporno negiraju sve navode o vezi i tvrde da  ih vezuje samo iskreno prijateljstvo.

- Da nešto krijemo, zar bismo se vraćali istim avionom i dozvolili da nas svi vide? – izjavio je fudbaler.

I pevačica se oglasila na Fejsbuku povodom ove priče:

- Dragi moji “novinari” kad budete imali slike gde se sa nekim grlim, ljubim i razmenjujem nežnosti možete reći da sam u vezi, a do tad se nosite svi u tri lepe! Ostavite me više na miru da se družim sa ljudima koje volim – napisala je Marina, a posle sat vremena je dodala i novi status:

- Ja shvatam da sam ja javna ličnost i da se bavim takvim poslom, ali što je mnogo mnogo je!!!! S kim god da se družim ja sam sa njim u vezi! Pa dokle više? Mateja Kežman je moj prijatelj i tako će uvek biti! I baš mi je žao što vam rušim vaše tužne i odvratne priče.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 12/04/2012 at 07:23

    Uh, stvarno mu je dobar razlog!

Ostavite komentar