Trač ili istina: Udaje se Sandra Obradović

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 13 Apr 2012

Manekenka, učesnica rijaliti programa i uskoro kretorka Sandra Obradović najavila je da se udaje 8. septembra!

Naime, Sandra je gostovala u emisiji „Tačno u podne sa Marijom Lazić“ u kojoj je otkrila da uskoro postaje kreatorka, kada se udaje, kao i to da li planira da snimi duet sa Slobom Vasićem sa kojim je svojevremeno bila u vezi. Na pitanje gledalaca kada će se udati, manekenka je odgovorila: “Udajem se u septembru, mislim da će to biti 8. septembar, ali naravno blagovremeno ću obavestiti sve medije o tome. Ja sam odvek želela veliku glamuroznu svadbu, tako da ste svi pozvani.”
Obradovićeva je takođe pojasnila o kakvoj se modnoj kolekciji radi: “Svojevremeno sam i ja pred maturu imala problem šta obući, kako uklopiti cipele i haljinu. Želela sam da olakšam budućim maturantkinjama, stoga ću uz pomoć moje drage prijateljice Marije Šabić kreirati kolekciju haljina za maturu. Biće glamurozne revije, 26.aprila na Megatrend univerzitetu.”
Jedna gledateljka postavila je pitanje da li je Sandra i dalje zaljubljena u pevača Slobu Vasića, te da li planira da snimi duet sa njim, a manekenka je rekla da uopšte ne razmišlja o tome i da nije zaljubljena u pevača. Za kraj, Sandra je pričala o plastičnim operacijama: “Ja sam radila samo usta, ništa više i mislim da je to danas skroz normalno, kao da idete kod zubara.”

Reklame

Ostavite komentar