Uspešan oporavak Ivana Bosiljčića

Izvor: hellomagazin.rs
Postavljeno 16 Apr 2012

Jedan od naših najpoznatijih i najangažovanijih glumaca prošle nedelje je imao operaciju bruha, koja je prošla dobro, te je dan posle intervencije napustio bolnicu.

Iako javnosti nije poznato kako je dobio kilu, sumnja se da je zdravstveni problem nastao usled napornih proba i izvođenja mjuzikla u njegovom matičnom Pozorištu na Terazijama. Nadareni umetnik sledeća dva meseca moraće da miruje i neće smeti da podigne teret teži od tri, četiri kilograma. Zbog zdravstvenog problema, atraktivni glumac morao je da sve svoje predstave do daljeg otkaže, što je magazinu „Hello!“ potvrdila i portparol Pozorišta na Terazijama Nađa Pijale:
- Ivan Bosiljčić je zbog zdravstvenih problema do daljeg otkazao svepozorišne predstve u kojim učestvuje – rekla je ona, što je za magazin „Hello!“ prokomentarisao menadžer za odnose sa javnošću Ivanove supruge,pevačice Jelene Tomašević.
- Istina je da je Ivan operisao bruh. Dan posle operacije pušten je iz bolnice i dalje lečenje nastavio je kod kuće, uz suprugu Jelenu u kćerku Ninu. Operacija je prošla u najboljem  redu, i brz oporavak je izvestan. Do daljeg je Ivan otkazao sve predstave u pozorištu u kojima glumi, jer je zdravlje na prvom mestu.
Budući da je tri dana junak domaćih serija bio u bolnici, njegova supruga Jelena je sa velikom radošću dočekala njegov povratak kući, u porodični stan. Iako je reč o rutinskoj operaciji, čestoj kod muškaraca, Ivanova brižna supruga je srećna što su ponovo na okupu i što je glumčevo zdravlje odlično posle intervencije.

Reklame

Ostavite komentar