Aca Lukas “ispljuvao” pesmu Rade Manojlović

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 20 May 2012

Folk pevač Aleksandar Vuksanović, koji je bio jedan od članova žirija u takmičenju za “Zvezde Granda”, isprozivao je novu numeru Radmile Manojlović “Nije meni”, koju je otpevala takmičarka Milica Pavlović.

Naime, kada je došao red na Lukasa da oceni mladu nadu “Granda”, on je počeo da priča da joj je izbor pesme loš i da je nije dobro otpevala jer je pesma “jako glupa”, te dodao da mu se ne sviđa nimalo, iako mnogi ne dele njegovo mišljenje.
- Imao sam prilike da te slušam ranije, već sam ti jednom bio u žiriju i mnogo si bolje pevala tada. Ne znam šta ti se sada desilo, ali pretpostavljam da je problem loš izbor pesme. Ne znam zašto si se odlučila za tu pesmu, jako je glupa. Mnogo je glupa pesma, meni se ne dopada uopšte – rekao je Aca, što su zabeležile i kamere.
Takmičarka koja je otpevala tu numeru samo je slegla ramenima, a zbog scenskog nastupa i utiska od ranije koji je ostavila kod folk pevača ipak je dobila devetku.

Naime, za pomenutu pesmu, Rada je nedavno snimila i spot koji je naišao na pozitivne kritike, a ostvario je i impoznatan broj pregleda na “jutjubu”.
U želji da čujemo komentar pevačice, pozvali smo je, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli da je dobijemo i čujemo šta ona misli o Lukasovoj izjavi.

Reklame

Ostavite komentar