Ana Nikolić prestala da pije !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 30 May 2012

Ana Nikolić rekla je u „Ami Dži šouu“ da je prestala da pije! Nakon novinskih tekstova da se leči od alkoholizma i da se zbog tog poroka veoma ugojila, te da je to razlog što se dugo nije pojavljivala u javnosti, pevačica je u emisiji kod Ognjena Amidžića otkrila da više ne pije. A pokazala je i savršenu liniju, koju je uspela da povrati.

- Malo sam ostavila alkohol, nisam ja ni pila mnogo, nego me je brzo hvatalo – rekla je Nikolićka i dodala da više definitivno ne planira da se opija.

I ne čudi, s obzirom na to da je uspela da povrati nekadašnju vitku figuru, koja se drastično razlikuje od one na fotografijama od pre nekoliko meseci!

Ana je rekla i da sada vodi potpuno zdrav život, ide na jogu, manje jede i ne izlazi noću! Pevačica je dodala da su joj dosadili noćni izlasci, kao i da sebe vidi kao majku za dve do tri godine.

Da podsetimo, pevačica je sredinom novembra 2010. godine privedena na trežnjenje u policijsku stanicu u Rakovici pošto je patrola zaustavila njen „mercedes ML“ i alko-testom utvrdila da Nikolićka ima 2,03 promila alkohola u krvi.

Reklame

Ostavite komentar