Anabelin dečko: Nisam narkoman

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 09 May 2012

Dečko pevačice Anabele Bukve, Andrej Atijas, oglasio se posle pisanja srpskih tabloida, u kojima je navedeno da voli da se drogira.

Naime, pošto je proteklog vikenda u pojedinim srpskim tabloidima okarakterisan kao konzument droga, sarajevski biznismen Andrej Atijas (26) oglasio se za Story.rs, objasnivši pozadinu skandala.

- Zbog istine, zbog mene, Anabele, moje rodbine, prijatelja i radnih kolega imam potrebu da reagujem na neverovatno neistinitio pisanje dva srpska dnevna lista. Naime, pre godinu dana Nova TV iz Hrvatske objavila je reportažu u kojoj sam jednim delom učestvovao, i u delu izjave pomenuo kako je većina mladih ljudi bila u kontaktu sa narkoticima.To nikako ne znači da sam ja uživalac droga, ili narkoman, kako u naslovu iznosi jedan od dva pomenuta lista. Želim da naglasim da moji advokati već rade na pravnoj zaštiti nakon nanete štete meni i mojim najlmilijima. Isto tako, ne želim da ulazim u razloge ovakvog neosnovanog i ničim izazvanog napada, ali ne želim ni da se pravdam nikome za svoj privatni život, ni za ljubav. Želim pravo da uživam u ljubavi i to je sve – rekao je Andrej u izjavi za Story.rs i dodao da u svemu ima maksimalnu podršku svoje devojke Anabele Bukve.

Reklame

Ostavite komentar