Beavis i Butt-Head ponovo na kanalu MTV!

Izvor: mtv.rs
Postavljeno 13 May 2012

Iako je prošlo više od 18 godina od prve epizode na MTV kanalu i 14 godina pauze, uverićete se da se čuveni otkačeni duo ni malo nije promenio – Beavis i Butt-Head su i dalje nepristojni, neodgovorni i ludi. U jednoj reči – neprevaziđeni!

Ovog puta se neće samo muzički spotovi naći na njihovoj listi za ismevanje, sada su “na tapetu” i rijaliti serije, internet, ulitmejt fajteri i mnogi drugi fenomeni koji neće biti pošteđeni njihovog kikotanja i nemilosrdne kritike.

Kreator ovih beskrajno inspirativnih i duhovitih likova je Mike Judge, po obrazovanju fizičar, ali pored toga i proslavljeni reditelj, producent, scenarista, animator, autor muzike, kao i glumac koji pozajmljuje glas svojim “mezimcima” Beavisu and Butt-Headu i ostalim likovima u seriji.

Serija Beavis and Butt-Head prati avanture dva tinejdžera srednjoškolca, koja često beže sa časova, kradu pivo i glupiraju se, ali omiljena zanimacija im je ipak sedenje ispred televizora i komentarisanje muzičkih spotova. Osim jake mržnje prema svim (svim!) britanskim bendovima, u novim epizodama pozabaviće se i likovima iz popularnih rijaliti serijaJersey Shore i True Life. Iako važe za ne tako dobre učenike, njihova zapažanja i komentari su veoma pronicljivi i beskrajno duhoviti. Ipak, ova serija je i sama nailazila na mnoge kritike u društvu, smatrana je kontroverznom i deci je često bilo zabranjivano da je gledaju. Međutim, Mike Judge, autor serije, je na to odgovorio da “Beavis i Butt-Head nisu uzori. Oni čak nisu ni ljudi – oni su animirani likovi. Neke stvari koje rade mogu da dovedu do povreda, izbacivanja iz škole, hapšenja i moguće deportacije, zato – ne pokušavajte ovo kod kuće!”

Bilo kako bilo, oni jesu vulgarni, sarkastični i ponekad okrutni, ali su ujedno i apsolutno neponovljivi i predstavljaju zaštitni znak neke “malo starije” generacije koja je odrasla na njihovim forama! Ponovo se vraćaju i nisu ni malo izgubili na oštrini, a od 14. aprila od 22:40 ćete se i sami u to uveriti, kada počne emitovanje novih epizoda kultne animirane serije “Mike Judge’s Beavis i Butt-Head” - samo na vašem MTV-ju.

“Mike Judge’s Beavis i Butt-Head” – sasvim nove epizode, samo na kanalu MTV!

Od nedelje, 15. aprila u 22:40

Reklame

Ostavite komentar