Beograđanka osvaja modne piste u Italiji

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 31 May 2012

Menekenka Jelena Savić koja već neko vreme živi i radi u Italiji uspešno krči put ka vrhu svetske mode, a poslednji u nizu njenih uspeha je angažman za prestižnu modnu kuću “Dsquered2”.

Saradnja sa poznatim modnim dvojcem Dinom i Denom Katenom koji stoje iza imena “Dsquered2” Jeleni Savić dogodila se već posle dva dana boravka u italijanskoj modnoj prestonici.

- Bila sam samouverena na kastingu. Nakon dva sata, dobila sam poziv da se vratim nazad na fiting i tada su bili sigurni da žele da radim za njih – sabira svoje utiske Jelena koja vodi računa o ishrani, izbegava slatkiše i ne večera kasno.

Takve navike je, kako kaže, usvojila u svojoj matičnoj agenciji “Forma viva”.
- Uspeh preko noći ne postoji, potrebno je uložiti mnogo truda i rada. U Italiji najčešće dobijam komplimente na račun svoje pozitivne energije i optimističnog životnog stava. Smatram da je svaka negovana i srećna devojka ujedno i lepa – kaže Jelena koja zahvaljujući modnoj agenciji iz Beograda ima mogućnost za ostvarivanje karijere na različitim tržištima.
- Sasvim sam sigurna da ću se još minimum sedam godina baviti manekenstvom, a kasnije se okrećem dizajnu. Želim da ostanem u svetu mode jer je modna industrija veoma zanimljiv i unosan posao.

Želela bih da pozovem sve zainteresovane mladiće i devojke koji žele da se bave modelingom, da dođu na kastinge modne agencije “Forma viva” 2. juna u Beogradu, Zrenjaninu i Novom Sadu i 3. juna u Nišu – poručuje Jelena.

Reklame

Ostavite komentar