Bora Čorba prodao stan da otplati kredit

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 16 May 2012

Velika ekonomska kriza očigledno drma i Boru Đorđevića, kad je bio prinuđen da proda stan. Kako Kurir saznaje, vođa Riblje čorbe prodao je stan u centru grada kako bi mogao da otplaćuje rate za kredit!

“Bora je digao kredit kako bi kupio stan na Dedinju u kom trenutno živi sa suprugom, a s obzirom na to da su mesečne rate za njega veoma visoke, morao je da proda stan u centru i da od tih para mesečno daje dažbine banci. Očekivao je i da će salon koji je otvorio ženi bolje raditi, pa da će se delom i odatle finansirati, ali kao za inat, salon toliko loše radi da je pred zatvaranjem”, govori izvor blizak Đorđevićima.
Jedini izvor prihoda rokeru su trenutno tezge, mada mu je ovog meseca već otkazana svirka u Boru, tako da mu je budžet znatno smanjen.
“Tačno je. Prodao sam stan u centru grada i prešao na Banjicu. Vi to zovete Dedinje, a ja kažem Banjica. Ne vidim šta je tu loše. Stan koji sam prodao je bio moj i moje dece, koja imaju svoje stanove.”

Reklame

1 komentar

  1. MarijanaM said on 17/05/2012 at 08:34

    Sto volim te koji pisu angazovanu poeziju, a zive na Dedinju!Ne znam samo sta koja je veca laz…..to sto pise ili sto zivi na Dedinju!??Sve ljudi lazi!

Ostavite komentar