Brena u Ljubljani otkrila intimne predele

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 30 May 2012

Da je Lepa Brena vešt ribolovac pokazala nam je nedavno, kada je zajedno sa sinovima išla u lov na šarane. Međutim, rečnu ribu pecala je svesno, a na koncertu je nesvesno pokazala drugu (kako u narodu može biti nazvana)!

Naime, najveća folk zvezda bivše SFRJ održala je spektakularni koncert u Ljubljani i oduševila publiku koja je sa nestrpljenjem očekivala njen dolazak. Dok je Brena pevala i pozirala pred svojim brojnim obožavaocima i trudila se da na slici sa malom devojčicom spreda ispadne dobro, paparaci su dali sve od sebe da ni njen profil ne ostane neprimećen.
Publika, doduše, nije videla Brenine lepote sa strane, ali zato fotograf jeste. A i mi sada. Šta je tačno Lepa Brena „krila“ ispod haljine ne vidi se najjasnije zbog crvenog odsjaja, ali svakako je u pitanju više od onoga što popularna pevačica inače demonstrira.
Jedno je sigurno, a to je da Brena izgleda odlično i da na liniji i kondiciji mogu da joj pozavide mnoge mlađe koleginice. Zbog ovakvog stasa, normalno je da i dalje nosi kratke i otvorene haljine jer zadaje „domaći zadatak“ ostatku estrade.

Reklame

Ostavite komentar