Cipele Jelene Karleuše od 2.595 evra

Fotke postavljene 05 May 2012


Ona već godinama važi za pravu trendseterku i jednu od najbolje obučenih i stilizovanih osoba na domaćoj sceni i iako više nema potrebe da nam potvrđuje zašto je to tako, ona nas svaki put iznenadi novim komadom garderobe koji je “must” u aktuelnoj sezoni. Pogađate, reč je o Jeleni Karleuši.

Pop diva poslednjih meseci se ozbiljno priprema za svoj veliki povratak na muzičku scenu sa desetim studijskim albumom koji nosi radni naziv “Diva”, a izgleda da je rešila i da obnovi i svoj garderober i bude spremna za novi pohod.

Na svom Twitter profilu @karleusastar postavila je fotografiju svojih novih mezimica – ekskluzivnih Christian Louboutin cipela.

- Recite zdravo mojim novim bebama! Loubs Isolde 160 (cenu sam progutala, ludačka je) - napisala je Jelena uz fotografiju cipela, a mi smo malo istraživali na netu i došli do sledećih podataka.

U pitanju je par cipela iz ekskluzivne kolekcije povodom dvadeset godina postojanja kompanije “Louboutin”, a od cene nam se zavrtelo u glavi. Naravno, jer je prava sitnica. Dakle, drage dame ako želite da pratite stil JK i da baš ove savršeno dizajnirane cipelice imate u svom garderoberu moraćete da izdvojite čak 2.595 evra!

Izvor: opera-17.com

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija

2 komentara

  1. Nadja said on 05/05/2012 at 15:08

    hahahahahahahahhahahahahahhaahhahhahhahahahahhahahahh

  2. Lolamedjuoblacima said on 06/05/2012 at 06:47

    Moze da kupi sto god hoce, ali ono sto ti Bog uskrati, nikada!Ta “diva intelektualka” bi trebalo da zna ko nema “unutra, mora da nadoknadi spolja”!  Neka su joj sa srecom cipele, pardon sandale, pa da sledece kupi jedne od 10.000 evra!

Ostavite komentar